0 0
Cheesecake cu ciocolata alba si piersici

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
Blat
300 gr biscuiti digestivi
125 gr unt
Crema de ciocolata alba
400 gr crema de branza
200 ml smantana pt frisca
10 gr gelatina
200 gr ciocolata alba
1 lingurita extract vanilie
50 gr zahar pudra
1 lingura topping zeama de lamaie
Topping
4-5 bucati piersici
cateva bucati mure
1/2 plic tort gelee

Cheesecake cu ciocolata alba si piersici

  • 20 min
  • Pentru 10
  • Ușor

Ingrediente

  • Blat

  • Crema de ciocolata alba

  • Topping

Distribuie

Cheesecake cu ciocolata alba si piersici

Daca cautati un desert lejer, un tort de vara racoros , l-ati gasit ! Fara coacere, suuper bun , de facut musai cu o zi inainte 😉

(Visited 1,932 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare

Topim untul. Biscuitii ii sfarmam in robotul de bucatarie sau intr-o punga, cu ajutorul sucitorului. Turnam untul peste biscuiti si amestecam pana devine nisipos.
Avem nevoie de o tava cu inel detasabil cu diametrul de 20-22 cm. La baza tavii punem hartie de copt. Punem biscuitii in tava si nivelam pe laterale si la baza cu dosul unei linguri. Dam la rece.

2
Gata

Pregatim umplutura. Topim ciocolata alba pe baie de aburi. O dam la o parte. Hidratam gelatina in 80 ml apa rece. Apoi batem usor frisca cu zaharul pudra. Topim gelatina pe baie de aburi, apoi adaugam o lingura de frisca si omogenizam. Peste frisca punem gelatina, ciocolata topita, vanilia si zeama de lamaie si crema de branza. Mixam totul din nou doar pana ce se omogenizeaza. Turnam compozitia peste blatul de biscuiti. Dam la frigider 2 ore.

3
Gata

Dupa ce au trecut cele 2 ore, curatam piersicile si le taiem in 4. Le asezam peste cheesecake, printre ele punem si mure , e optional. Pentru ca fructele sa isi pastreze culoarea , am folosit tort gelee. Se prepara conform instructiunilor de pe pachet. Apoi cu el asa fierbinte , ungem fructele, cu ajutorul unei pensule. Repetam de 2-3 ori, nu are nimic daca curge si peste cheesecake, astfel fructele se vor lipi de acesta . Il mai lasam la frigider minim 3 ore, de preferat peste noapte. Enjoy !

Lucky Cake

Fasole verde cu rosii si usturoi
anterioară
Fasole verde cu rosii si usturoi
Inghetata mono portie Mars
următoare
Inghetata mono portie Mars
Fasole verde cu rosii si usturoi
anterioară
Fasole verde cu rosii si usturoi
Inghetata mono portie Mars
următoare
Inghetata mono portie Mars

2
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Lucky CakeTeodora Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Teodora
Vizitator
Teodora

Am descoperit de curand acest minunat blog. Nici nu stiu cu ce reteta sa incep. O prima intrebare (cred ca o sa am mai multe). Ce fel de crema de branza folosesti la cheesecake? Multumesc.. O zi frumoasa!

Era sa uit… La Porlos cu branza de vaci si stafide se poate inlocui untura cu unt?