• Home
  • Kofta si couscous aromat
0 0
Kofta si couscous aromat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
Kofta
800 gr carne tocata
1 buc ceapa rosie
1 lingura patrunjel proaspat tocat
2 catei usturoi
dupa gust sare/piper
1 lingura muguri de pin
Amestec 5 spices / amestec de condimente libanez/ sau ingredientele de mai jos
1/2 lingurita curcuma
1/3 lingurita chimion
1/3 lingurita amestec scortisoara, nucsoara, ghimbir praf
dupa gust fulgi de chilli
Couscous Aromat
1 cana couscous
1 cana si 1/4 apa
1/2 lingurita amestec 5 spices
1 buc ceapa verde
50 gr stafide
30 gr unt
1 buc rosie
1 lingura muguri de pin
dupa gust sare/piper

Kofta si couscous aromat

  • 60 min
  • Pentru 6
  • Ușor

Ingrediente

  • Kofta

  • Amestec 5 spices / amestec de condimente libanez/ sau ingredientele de mai jos

  • Couscous Aromat

Distribuie

Kofta si couscous aromat

Am dat startul sezonului gratarelor, dar nu oricum ! una dintre cele mai delicioase retete de Kofta . Ce inseamna Kofta?  carne tocata de  vita, porc sau miel , condimentata , perfect asezonata, pe frigaruie si  facuta la gratar.

(Visited 1,132 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare Kofta

Betele de frigarui le tinem in apa la inmuiat pana pragatim compozitia. Tocam marunt ceapa si mugurii de pin. Punem toate condimentele , cat si ceapa si mugurii de pin peste carne. Amestecam bine pana toate carnea e uniform condimentata. Acum modelam carnea si o punem pe frigaruie . Ies intre 10-12 bucati depinde de cat de mari le modelati. Le acoperim cu folie alimentara si le dam 30 minute la frigider.

2
Gata

Preparare couscous

Punem apa, untul, condimentele la fiert intr-o oala. Intre timp taiem rondele ceapa, rosia cubulete, doar parte carnoasa. Cand fierbe oprim focul si o dam la o parte. Turnam couscous-ul , stafidele, ceapa, rosia, muguri de pin usor rumeniti, in apa fiarta . Acoperim totul si il lasam 10 minute.

3
Gata

Pornim gratarul sau tigaia grill si cand e incins punem carnea la prajit. Dureaza intre 15 -25 minute pana sunt facute , trebuie sa fie rumene. Se servesc imediat cu couscous si sos de iaurt cu usturoi. Enjoy !

Lucky Cake

Tort Sacher reinterpretat
anterioară
Tort Sacher reinterpretat
Limonada cu pepene galben
următoare
Limonada cu pepene galben
Tort Sacher reinterpretat
anterioară
Tort Sacher reinterpretat
Limonada cu pepene galben
următoare
Limonada cu pepene galben

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre