0 0
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Share

O reteta gata in mai putin de 30 minute!  Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid,datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit.Cu o zi  in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati,asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua.Rezultatul a fost gustos 😉

 

Ingrediente:

o bucata 15 cm praz

1/2 ardei rosu

6 ciuperci champignon

2 bucati piept pui gata preparat

3 linguri smantana

oregano

1 lingura faina

3/4 pahar cu apa sau supa clara de pui

50 grame parmezan razuit

sare piper

ulei masline

1/2 pachet tagliatelle

 

Preparare:

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam,apoi le feliem si le adaugam in tigaie.Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa inca 5 minute adaugam oregano,smantana,faina si si apa.Amestecam pana se omogenizeaza,condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii.Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul(daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa).Pastele cand sunt fierte,le scurgem si le adaugam peste pui,amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas.Mie imi plac ardeii  iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute :).

Enjoy!

 

 

Lucky Cake

previous
Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale
next
Falafel in pita
previous
Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale
next
Falafel in pita
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments