0 0
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Share

O reteta gata in mai putin de 30 minute!  Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid,datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit.Cu o zi  in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati,asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua.Rezultatul a fost gustos 😉

 

Ingrediente:

o bucata 15 cm praz

1/2 ardei rosu

6 ciuperci champignon

2 bucati piept pui gata preparat

3 linguri smantana

oregano

1 lingura faina

3/4 pahar cu apa sau supa clara de pui

50 grame parmezan razuit

sare piper

ulei masline

1/2 pachet tagliatelle

 

Preparare:

Prazul si ardeiul il spalam bine apoi il taiem felii subtiri.Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline apoi punem prazul si ardeiul la calit,cam 5 minute.Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam,apoi le feliem si le adaugam in tigaie.Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare.Dupa inca 5 minute adaugam oregano,smantana,faina si si apa.Amestecam pana se omogenizeaza,condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii.Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul(daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa).Pastele cand sunt fierte,le scurgem si le adaugam peste pui,amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas.Mie imi plac ardeii  iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute :).

Enjoy!

 

 

Lucky Cake

previous
Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale
next
Falafel in pita
previous
Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale
next
Falafel in pita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments