0 0
Fursecuri vieneze de ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
200 gr faina
25 gr cacao alegeti o cacao de buna calitate
190 gr unt unt de 82 % grasime
1 buc 35 gr albusuri
85 gr zahar pudra
1/2 lingurita extract vanilie
un praf sare

Fursecuri vieneze de ciocolata

  • 22 min
  • Pentru 8
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Fursecuri vieneze de ciocolata –

un dulce perfect langa cafeluta 🙂 , sau cacao cu lapte, caci asa le-a preferat piticul meu  . Decorate sau nu , dispar de pe masa in 10 minute !

 

(Visited 1,989 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Ingredientele folosite sa fie de calitate, untul gras de 82 % , cacao neagra, bogata in grasimi.
Untul trebuie sa fie moale , la temperatura camerei. Albusul de ou la fel . Mixam untul cu zaharul pana devine pufos si deschis la culoare. Apoi adaugam albusul de ou. Mixam pana se incorporeaza. La final faina amestecata cu cacaua , praful de sare si vanilia. Mixam doar pana se omogenizeaza bine. Trebuie sa rezulte un aluat usor lipicios.

2
Gata

Acum il vom pune intr-un pos cu dui. Pe o tava cu hartie cerata , formam inimioarele. Eu am copt 2 tavi , le-am facut mai maricele :) . Le dam la cuptor pentru 12-15 minute. Apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca complet. Le puteti servi pudrate cu zahar praf , sau ornate cu ciocolata alba , precum in reteta video de mai sus .

Lucky Cake

Aripioare cu lemongrass si orez
anterioară
Aripioare cu lemongrass si orez
Rulada cu banane, ganache de ciocolata si cafea
următoare
Rulada cu banane, ganache de ciocolata si cafea
Aripioare cu lemongrass si orez
anterioară
Aripioare cu lemongrass si orez
Rulada cu banane, ganache de ciocolata si cafea
următoare
Rulada cu banane, ganache de ciocolata si cafea

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre