Ingredients
-
200 gr faina
-
25 gr cacaoalegeti o cacao de buna calitate
-
190 gr untunt de 82 % grasime
-
1 buc 35 gr albusuri
-
85 gr zahar pudra
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
un praf sare
Fursecuri vieneze de ciocolata –
un dulce perfect langa cafeluta 🙂 , sau cacao cu lapte, caci asa le-a preferat piticul meu . Decorate sau nu , dispar de pe masa in 10 minute !
Steps
1
Done
|
Preincalzim cuptorul la 180 grade. Ingredientele folosite sa fie de calitate, untul gras de 82 % , cacao neagra, bogata in grasimi. |
2
Done
|
Acum il vom pune intr-un pos cu dui. Pe o tava cu hartie cerata , formam inimioarele. Eu am copt 2 tavi , le-am facut mai maricele :) . Le dam la cuptor pentru 12-15 minute. Apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca complet. Le puteti servi pudrate cu zahar praf , sau ornate cu ciocolata alba , precum in reteta video de mai sus . |