2 0
Fursecuri fragede

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Fursecuri fragede

Share

Cele mai simple si delicioase fursecuri. Le puteti umple cu ce fel de gem doriti, le puteti servi la orice ocazie. Aluatul este unul clasic, are gustul acela delicat de unt , e moale si  crocant in acelasi timp.

 

 

Ingrediente fursecuri fragede ( pate sablee)

  1. 125 gr faina
  2. 100 gr unt taiat cuburi
  3. 50 gr zahar pudra
  4. un praf de sare
  5. 1 galbenus

Untul il scoatem cu 5 minute inainte sa ne apucam de biscuiti si il taiem cuburi. Pe suprafata de lucru punem faina, untul, zaharul si sarea, sfarmam usor untul cu varful degetelor, amestecandu-l cu faina. Nu-l lucram mult doar cat sa se amestece usor . Adaugam galbenusul si incet incorporam toata faina, din afara inspre mijloc. Lucram repede si nu insistam mult . Cand toate sunt omogenizate aluatul in modelam sub forma unei bile si il dam la rece 30 minute. Aluatul il intindem , pe o suprafata pudrata cu faina, grosimea sa fie de 3 mm, si il decupam . Putem face diverse modele, putem sa decupam in mijloc o inimioara precum cel din poza sau pot ramane simpli rotunzi .  Biscuitii ii coacem 10-12 minute la 180 grade, sau pana se rumenesc usor pe margini. Ii lasam sa se raceasca pe tava , altfel ei se rup, sunt foarte fragili cand sunt calzi.

Cand s-au racit, un fursec  il ungem cu gem, iar celalalt il punem deasupra. Pudram cu zahar pudra si servim. Enjoy !

Lucky Cake

Placinta cu branza sarata
previous
Placinta cu branza sarata
Tort de morcovi
next
Tort de morcovi
Placinta cu branza sarata
previous
Placinta cu branza sarata
Tort de morcovi
next
Tort de morcovi
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments