Ingredients
-
255 gr faina tip 550
-
200 gr unt 82 % grasime
-
50 gr migdale
-
1 buc ou
-
150 gr zahar pudra
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
un praf de sare
Fursecuri daneze cu unt
Sunt cele mai fine fursecuri pe care le-am gustat pana acum. Moi in interior crocante pe margini. Se pot face simple sau umplute cu gem, noi le preferam pe cele cu gem. Acestea au un gust dulce acrisor , sunt delicii servite langa cafea sau o cana cu lapte cald.
Steps
1
Done
|
Preparare fursecuri daneze cu untUntul il scoatem cu 2 ore inainte sa ne apucam de fursecuri. Oul folosit sa fie marime medie, daca va fi prea mare aluatul va fi prea moale. Eu am folosit migdale fara coaja. Din cantitatile date mi-au iesit 2 tavi de fursecuri, care s-au topit destul de repejor ;) . |
Ce as putea pune in loc de migdale?
Incearca cu nuci macinate 🙂
Se poate face cu cateva zile înainte de Crăciun.Se întăresc
nu se intaresc daca le depozitati intr-o cutie cu capac, la rece, in camara
Oare merg congelate? Eu urmează să nasc după 20 decembrie si nu o sa pot sa fac de Crăciun, sa fie proaspete si atunci ma gand la varianta asta. Multumesc
Eu cred ca merg si congelate ^_^