Fursecuri delicioase , vegane , si de post . Ce mai putem cere ? Eu va spun ca le voi face si inafara postului, atat de bune sunt 😉
Ingrediente fursecuri :
180 gr faina
60 gr cacao
100 gr ulei de cocos
100 gr avocado bine copt
100 ml lapte migdale
130 gr zahar
1 lingurita praf de copt
1lgta extract de vanilie
un praf de sare
nuca pt decor
Faina o amestecam cu praful de copt , cacaoa, sarea si o dam la o parte. Cu ajutorul robotului de bucatarie sau a mixerului, mixam uleiul de cocos cu avocado si zaharul pana acesta se dizolva. Adaugam jumatate din faina mixam pana se omogenizeaza, apoi laptele de migdale, la urma restul de faina. Aluatul rezultat il luam cu lingura il punem pe tava de copt tapetata cu hartie de copt si le aplatizam cu dosul lingurii , le dam o forma aproximativ rotunda. Deasupra punem nuca taiata grosier , si o apasam pana intra pe jumatate in fursecuri. Le coacem la 180 minute, cuptor preincalzit, timp de 10- 12 minute . Le lasam sa se raceasca , apoi le putem servi . Enjoy !
Cu ce pot inlocui laptele de migdale?
Cu lapte animal sau cu apa, sucuri fructe. Eu am facut cu suc de portocale chiar acum 🙂
Foarte buni si usor de facut!