3 0
Dovlecei crocanti la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:

Nutritional information

Dovlecei crocanti la cuptor

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Dovlecei crocanti la cuptor

Acesti dovlecei ii fac atunci cand am musafiri si am nevoie de un aperitiv rapid si gustos. Sunt deliciosi, condimentati cu cimbru si boia, in crusta crocanta de pesmet si parmezan….yummiii

Ingrediente:

  •  3 dovlecei mici, cam 10 cm fiecare, fara  seminte si e important sa fie proaspeti
  • 50 gr parmezan ras
  • 100 gr pesmet
  • boia, cimbru, sare , piper
  • 2 oua

 Se poate folosi si unul mai maricel, dar atunci trebuie sa ii scoatem mijlocul cu samburii. Ii taiem in bastonase lungi de 10 cm si subtiri cat degetul mic  sau chiar mai subtiri daca va plac mai crocanti . Apoi ii saram, presaram putina boia dulce, ii dam prin faina, ou batut, si apoi pesmet cu parmezan si cimbru. I-am pus pe hartie cerata in tava de la cuptor,unsa cu putin ulei,  la 220 grade, timp de 15-20 minute. La jumatatea timpului ii intoarcem, apoi din nou in cuptor , pana sunt rumeni. Servim imediat cu sos de iaurt cu usturoi. Pofta buna ! 

Reteta sos de iaurt cu usturoi :

https://luckycake.ro/retete/sos-de-iaurt-cu-usturoi/

Steps

1
Done

Lucky Cake

previous
Tarta rustica cu spanac si pui
Prajitura cu branza si mere
next
Prajitura cu branza si mere
previous
Tarta rustica cu spanac si pui
Prajitura cu branza si mere
next
Prajitura cu branza si mere
Subscribe
Notificare despre
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Daniela

Si eu o sa fac ..am multi dovlecei in gradina.Multumesc pt rețetă!