0 0
Fondant de ciocolata cu pere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Fondant de ciocolata cu pere

Share

Asa bunatate de prajitura de mult nu am mai mancat! Blatul este ciocolatos si moale, para fina si aromata, celor care iubesc ciocolata o recomand cu drag :). Si unde mai pui ca e gata in 20 minute ! Asa ca nu va ramane nimic de facut decat sa o incercati 😉

Ingrediente:

2 pere coapte

150 gr ciocolata neagra

150 gr unt

3 oua

100 gr zahar

1 lingura amidon alimentar

Curatam perele, dar lasam codita. Avem nevoi de 2 forme termorezistente  cu diametrul de 10 cm. Ciocolata si untul le topim pe baie de aburi, intr-un alt bol amestecam energic ouale cu zaharul . Apoi adaugam ciocolata cu untul, amestecam si apoi incorporam amidonul. Tapetam formele cu hartie cerata , punem para in mijloc si turnam cu grija aluatul impartit in jumatate  in cele 2 forme. O dam la cuptor la 180 grade cam 20-25 minute pana cand la suprafata incepe putin sa crape.Lasam sa se raceasca apoi servim cu multa pofta 😀 !

(Visited 347 times, 1 visits today)

Lucky Cake

previous
Sandwich Tasty cu ou posat si bacon
next
Tarta Aroma
previous
Sandwich Tasty cu ou posat si bacon
next
Tarta Aroma
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Estera Andreea

🙂 interesant