1 0
Briose cu dovlecel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Briose cu dovlecel

Distribuie

Aceste briose cu dovlecel si cascaval sunt niste aperitive grozave, rapide si satioase.In aceasta perioada gasim dovlecel proaspat, cimbru , rosii bune romanesti, asa ca iese o minunatie.Merg foarte bine alaturi de sos cu iaurt si usturoi, le putem lua la pachet, sunt bune si reci si calde ­čÖé

Ingrediente:

4 oua

1 dovlecel mai mic

100 gr cascaval ras

4 lg cu varf faina

3 lg pesmet

1 rosie taiata cubulete

sare,piper,

1 lingurita cimbru

1 lingurita ulei masline

Dovlecelul il curatam de coaja si de samburi ,  il razuim , apoi presaram putina sare si il dam la o parte.Batem ouale bine de tot cu un tel, adaugam faina, cascavalul 80 gr, dovlecelul scurs de zeama.Amestecam pana se omogenizeaza, apoi adaugam cimbrul, pesmetul si condimentam cu sare si piper.Avem nevoie de o tava de briose pe care o ungem cu putin ulei.Impartim aluatul egal in forme , deasupra punem cateva cubulete de rosii si restul de  cascaval.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem 25-30 minute pana sunt aurii.Pofta buna!

(Visited 3,664 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioar─â
Panna cotta cu zmeura
urm─âtoare
Lasagna
anterioar─â
Panna cotta cu zmeura
urm─âtoare
Lasagna

5
Lasa-ne un mesaj

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mariana Liana RusLucky CakeEmilia DomnitiuSimona Albu Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Simona Albu
Vizitator

Acum le scot din cuptor ­čÖé

Simona Albu
Vizitator

Revin imediat cu poze ­čÖé

Emilia Domnitiu
Vizitator

daca nu avem pesmet ce putem pune **

Mariana Liana Rus
Vizitator

apetisante !!!!!