1 0
Briose cu dovlecel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Briose cu dovlecel

Share

Aceste briose cu dovlecel si cascaval sunt niste aperitive grozave, rapide si satioase.In aceasta perioada gasim dovlecel proaspat, cimbru , rosii bune romanesti, asa ca iese o minunatie.Merg foarte bine alaturi de sos cu iaurt si usturoi, le putem lua la pachet, sunt bune si reci si calde 🙂

Ingrediente:

4 oua

1 dovlecel mai mic

100 gr cascaval ras

4 lg cu varf faina

3 lg pesmet

1 rosie taiata cubulete

sare,piper,

1 lingurita cimbru

1 lingurita ulei masline

Dovlecelul il curatam de coaja si de samburi ,  il razuim , apoi presaram putina sare si il dam la o parte.Batem ouale bine de tot cu un tel, adaugam faina, cascavalul 80 gr, dovlecelul scurs de zeama.Amestecam pana se omogenizeaza, apoi adaugam cimbrul, pesmetul si condimentam cu sare si piper.Avem nevoie de o tava de briose pe care o ungem cu putin ulei.Impartim aluatul egal in forme , deasupra punem cateva cubulete de rosii si restul de  cascaval.Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem 25-30 minute pana sunt aurii.Pofta buna!

Lucky Cake

previous
Panna cotta cu zmeura
next
Lasagna
previous
Panna cotta cu zmeura
next
Lasagna
Subscribe
Notificare despre
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments