0 0
Dovlecei in crusta de parmezan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dovlecei in crusta de parmezan

Share

Am cateva fixuri cand vine vorba de dovlecei: sa fie proaspeti, nu foarte mari, cu cat sunt mai mici cu atat sunt mai fragezi si dulci, si neaparat feliati subtire. Niciodata nu mi-au placut dovlecei pane taiati gros …unul din motivele pentru care atunci cand eram copil ii alegeam doar pe cei feliati subtire 😉 .

Ingrediente dovlecei ( 2 pers):

1 dovlecel mic

2 oua

3 linguri faina

5 linguri pesmet cu varf

3 linguri parmezan razuit fin

sare piper

Dovleceii ii feliem , ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper , parmezan +pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii  ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald. Enjoy !

 

Lucky Cake

Chifle moi si pufoase
previous
Chifle moi si pufoase
tort cu mascarpone si capsuni
next
Tort cu mascarpone si capsuni
Chifle moi si pufoase
previous
Chifle moi si pufoase
tort cu mascarpone si capsuni
next
Tort cu mascarpone si capsuni
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments