Ingredients
-
Orange curd
-
-
4 buc galbenusuri
-
100 grame zahar
-
400 ml suc proaspat stors deportocale
-
40 grame amidon
-
40 grame unt 82 % grasime
Curd de portocale
Una dintre cele mai fine si aromate creme. Sucul de portocale proaspat stoarse sta la baza acestei cremei. Este foarte simple de facut si poate fi baza multor creme. Se poate folosi ca atare, se poate adauga in inghetata, sau la mousse-uri. Va las reteta sa o incercati ^_^
Steps
1
Done
|
Preparare curd de portocalePrima data vom amesteca galbenusurile cu zaharul pana acestea se deschid la culoare, apoi von adauga si amidonul. |
Un site minunat cu retete perfect explicate si cu rezultate woow, super delicioase. Urmaresc si astept cu nerabdare zilnic sa vad ce mai apare nou pe site sa pot incerca pentru cei dragi. !!!MAXIME FELICITARI, fain tare ca acum sunt si video, urmaresc cu interes.
P.S astept cu drag si o reteta de savarina, nu am gasit pe site, multumesc muult
buna. se poate folosi ca si crema pt tort?daca as mai adauga gelatina in ea eventual…
as vrea sa fac un blat umed de cacao si sa adaug aceasta crema.
multumesc frumos
Desigur, se poate adauga si mascarpone, sau o puteti folosi simpla cu gelatina