Ingredients
-
500 gr faina
-
25 gr drojdie proaspata
-
30 gr unt
-
30 ml ulei
-
230 ml apa
-
50 gr iaurt cremos
-
10 gr sare
-
5 gr zahar
-
Pt oparit
-
1 l apa
-
3 linguri rase bicarbonat de sodiu
Covrigi bavarezi
Sunt deliciosi ! si se fac atat de repede . Moi in interiori si cu o crusta crocanta , presarata cu sare de mare . Ii puteti servi cu crema de branza , sau cu o bere rece.
Steps
1
Done
|
Preparare aluatIncalzim apa usor , apoi adaugam drojdia si zaharul. Lasam 10 minute sa se activeze. Restul ingredinetelor le punem intr-un vas ( vasul robotului) , apoi adaugam drojdia. Framantam pana aluatul devine neted si se dezlipeste de pe marginile vasului, intre 5-7 minute. Daca e nevoie mai adaugam apa sau putina faina, dupa caz ( fiecare faina se comporta diferit). Tips: |
Buna dar se poate de folosit drojdie uscata?
25 grame drojdie proaspata= 7 gr drojdie uscata