Ingredients
-
Aluat
-
-
500 grame faina
-
250 ml lapte
-
2 bucati galbenusuri
-
90 grame unt
-
30 grame drojdie proaspata
-
1 lingurita sare
-
pt uns 2 linguri lapte si un galbenus
-
-
Umplutura
-
-
250 grame cascaval
-
12 felii sunca de pui
Covricheese
Covricheese sau rulouri cu cascaval/ sunca, sunt atat de bune si practice pentru a fi luate la pachet. Puteti opta pentru umplutura voastra preferata. Aluatul este unul fraged si pufos, noi le-am facut cu sunca de pui si cascaval. Au fost tare gustoase ^_^
Steps
1
Done
|
Preparare aluatDrojdia o dizolvam in laptele caldut, adaugam 2 linguri faina, amestecam si lasam 10 minute pana drojdia se activeaza. |
Se poate folosi și drojdie uscată? Dacă da, ce cantitate? Mulțumesc frumos
Desigur, 7 gr drojdie uscata= 25 gr drojdie proaspata