Ciorba de pui cu dovlecel
O ciorba delicioasa si usoara, perfecta pentru toata familia. La noi in bucatarie a trecut testul , a fost tare laudata de ai mei si au cerut supliment. Asa ca a ajuns pe blog 🙂
Ingrediente:
- 1 dovlecel mediu ( sau congelat – razuit)
- 1 piept pui
- 2 morcovi medii
- 1 patrunjel radacina
- 2 tije telina apio
- 1 catel usturoi
- 1/2 cana orez
- 200 ml bulion de rosii
- sare , piper
- frunza de dafin
- marar
Reteta pentru saratele https://luckycake.ro/retete/saratele/
Steps
1
Done
|
Preparare supaRazuim legumele mai mare ,usturoiul marunt, apoi le punem la calit in 2 linguri de ulei . Le lasam la foc mediu cam 3-4 minute, adaugam sare si piper. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete, mai lasam 1 minut , apoi turnam apoi 3 litri de apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit 40 minute. Apoi adaugam sucul de rosii, marar proaspat tocat si orezul. Lasam sa fiarba inca 15 minute sau pana orezul este aproape gata ( el se va mai gati de la caldura supei. La final gustam si asezonam dupa gust. Presaram marar proaspat tocat. Enjoy ! Servim cu saratele ( optional ) |