0 0
Ciabatta umpluta cu mozzarella

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
1 buc ciabatta
2 buc ceapa verde
70 gr unt topit
100 gr mozzarella
70 gr ceddar
3 buc rosii uscate
un praf sare

Ciabatta umpluta cu mozzarella

Ciabatta umpluta cu mozzarella, ceddar, ceapa verde si rosii uscate

  • 35
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Ciabatta umpluta cu mozzarella

Una dintre cele mai usoare si apetisante retete incercate de mine , ce poate fi servita in oricare moment al zilei. Pentru prima data avem si reteta video, sper sa va placa 😉

(Visited 1,664 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Ciabatta o taiem pe latime si lungime, formand astfel mici cubulete. Ceapa o taiem rondele , adaugam untul topit. Taiem felii cascavalul si mozzarella. La fel procedam si cu rosiile. Umplem ciabatta cu mozarella, ceddar, ceapa verde si rosiile . Impachetam in folie de aluminiu. O dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Apoi dam la o parte folia si mai lasam 10-15 minute la 190 grade pana cascavalul e topit . Servim calda . Enjoy !

Lucky Cake

pate pui
anterioară
Pate de pui
următoare
Tort Diplomat
pate pui
anterioară
Pate de pui
următoare
Tort Diplomat

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre