Ingredients
-
Blat biscuiti
-
400 grame biscuiti digestivi
-
200 grame unt
-
-
Crema de branza si lapte condensat
-
-
800 grame branza fina de vaca
-
400 grame smantana pt frisca
-
400 gr lapte condensat indulcit
-
15 grame gelatina
-
2-3 linguri zahar pudra
-
1 lingurita extract vanilie
-
-
Jeleu capsuni
-
-
750 grame capsuni
-
10 grame gelatina
-
40 grame zahar
Cheesecake cu capsuni si lapte condensat
Daca va place cheesecake-ul pe acesta il veti iubi ^_^ Are un gust fin, baza crocanta, crema fina si aerata si un jeleu aromat de capsuni. In plus se face la rece, si foarte usor !
Steps
1
Done
|
Preparare blat de biscuitiPentru acest tort am folosit o forma de dimensiunea 35/30 cm , va recomand cu pereti detasabili. Daca doriti sa il faceti intr-o forma de 20 cm injumatatiti cantitatile. |
2
Done
|
Crema de branzaPentru crema e obligatoriu frisca sa fie rece, de la frigider. |
3
Done
|
Jeleul de capsuniSpalam bine capsunile si le curatam de codita. Pentru jeleu vom folosi 500 grame de capsuni, restul sunt pentru ornat. |