0 0
Cascaval pane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 grame cascaval
2 bucati oua
100 grame pesmet
50 grame faina
un praf de sare
pentru prajit ulei

Cascaval pane

  • 40 minute
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Cascaval pane

Pentru ca juniorul meu e fan cascaval pane, l-am inclus in meniu. Nu foarte des, deoarece este caloric, insa e tare gustos. Noi il servim cu salata de sfecla rosie, e combinatia noastra favorita. Iata cum il fac eu :

Steps

1
Done

Preparare cascaval pane

Se prepara foarte usor, insa trebuie sa ai grija de cateva aspecte.
Feliem cascavalul in patru bucati egale, de 125 grame. Apoi avem nevoie de 3 farfurii adanci, in care vom pune separat, ouale batute, faina si pesmetul. In oua adaugam putina sare, pentru gust.
Felia de cascaval o dam mai intai prin faina, apoi ou si la final pesmet . Ne asiguram ca este bine acoperit cascavalul, apoi mai dam o data din nou prin ou si pesmet.
Daca aveti timp, dati la rece 15 minute cascavalul, daca crusta se intareste bine, nu riscati sa curga atat de mult.
Intr-o tigaie punem ulei cam de un jumatate de centimetru. Incalzim bine uleiul, si adaugam cate 2 felii de cascaval. Se prajeste pe ambele parti, la foc tare, doar pana crusta devine aurie. Se serveste imediat. Enjoy !

Lucky Cake

Prajitura Keks
previous
Prajitura Keks
Cheesecake Mandarin
next
Cheesecake Mandarin
Prajitura Keks
previous
Prajitura Keks
Cheesecake Mandarin
next
Cheesecake Mandarin
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments