0 0
Cheesecake Mandarin

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Blat crocant
200 gr Biscuiti digestivi cu cereale
100 gr unt
Umplutura branza
300 grame crema de branza
150 grame iaurt cremos
100 grame zahar
200 grame smantana pt frisca
2 grame extract vanilie
7 grame gelatina
Jeleu mandarine
1 cutie compot mandarine
o bucata rodie
5 grame gelatina

Cheesecake Mandarin

  • 6 ore
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Cheesecake Mandarin

Ne place mult acest cheesecake fresh, atat gustul cat si faptul ca se face usor. Este fara coacere, cu o baza crocanta, cremos si cu gust dulce acrisor al mandarinelor. Am folosit compot de mandarine, acestea fiind curatate.

Steps

1
Done

Preparare blat

Macinam biscuitii si apoi turnam untul topit. Continuam sa mixam pana devine nisipos.
Luam o tava de 18 cm, cu peretii detasabili si punem hartie de copt doar pe fundul ei . Pe laterale punem folie acetofan, nu e obligatorie, se poate si fara.
Punem biscuitii la baza, si ii presam usor cu mana sau cu o lingura, intr-un strat cat mai compact si uniform.

2
Done

Preparare umplutura de branza

Gelatina o hidratam in 35 ml apa rece, apoi o topim pe baie de aburi. Crema de branza o amestecam cu iaurtul. Batem frisca impreuna cu zaharul. In gelatina topita adaugam o lingura de frisca batuta si amestecam. Punem gelatina peste crema de branza, adaugam vanilia, apoi si frisca.
Amestecam usor de jos in sus cu o spatula pana amestecul devine omogen. Turnam peste blat crema si nivelam cu o spatula. Dam la rece 2 ore.

3
Done

Preparare jeleu

Desfacem compotul. Gelatina o hidratam in 25 ml apa rece. Apoi masuram 250 ml din sucul din compot. Aducem la punctul de fierbere 50 ml suc, le dam la o parte si adaugam gelatina, amestecam pana se dizolva gelatina.
Dupa ce cheesecake-ul a stat la rece 2 ore, punem feliile de mandarine si samburii de rodie. Apoi cu o lingura punem un strat subtire de jeleul, acesta va fi in stare lichida, insa trebuie sa fie cel mult la temperatura camerei. Il dam la rece 20 minute, apoi turnam cu grija si restul de jeleu. Se pastreaza la rece inca 4 ore, sau de preferat peste noapte. Servim direct de la frigider. Enjoy !

Lucky Cake

Cascaval pane
previous
Cascaval pane
Gnocchi
next
Gnocchi la cuptor cu sos de rosii
Cascaval pane
previous
Cascaval pane
Gnocchi
next
Gnocchi la cuptor cu sos de rosii
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
roxana

buna, nu inteleg exact cum trebuie sa prepari jeleul. din cei 250 ml de suc de mandarine, iau 50 ml si ii fierb si ce fac cu restul de 200?jeleul il preparam dupa ce prajitura a stat 2 ore la frigider si il lasam sa ajunga la temp camerei sau il preparam de la inceput ( ramane lichid?) ?