Poate fi o garnitura sau o salata calda, sau chiar fel principal servit alaturi de o salata de cruditati. Noi o savuram de cum apar cartofii noi, dar aceia micuti , rotunzi si dulci.
Ingrediente:
1kg cartofi noi mici
200 gr feta
1/2 legatura marar
ulei masline
sare, piper
Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare.Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata. Asezonam cu sare si piper, apoi cu stropim cu ulei de masline.Dam la cuptorul preincalzit la 220 grade pana se rumenesc, la mine a durat 30 minute, la jumatatea timpului i-am intors, astfel incat sa fie rumeni pe toate partile. Tocam marunt mararul, si branza feta o taiem cubulete . Cand cartofii sunt gata ii punem intr-un vas si adaugam mararul si branza. Sevim imediat.Pofta buna!
faina reteta. nu pot sa nu observ paradoxul Luky cake ne livreaza orice dar nu torturi!!:)
multumesc pentru aprecieri 🙂 pe blog am o sectiune speciala pentru torturi si prajituri https://luckycake.ro/portfolio-category/torturi-si-prajituri/ , poate gasiti cateva care sa va placa 🙂