Ingredients
-
14 bucati canelloni
-
400 grame spanac
-
250 grame ricotta
-
1 oua
-
50 ml ulei de masline
-
un praf de nucsoara
-
dupa gust sare/piper
-
Sos de rosii
-
-
800 grame rosii decojite la conserva
-
1 bucata ceapa
-
2 catei usturoi
-
4-5 frunze busuioc
-
dupa gust sare/piper
-
50 ml ulei
-
150 grame mozzarella
Canelloni cu ricotta si spanac
De mult isi astepta aceasta reteta randul. Acum ca am cules spanacul proaspat, din gradina, m-am apucat de ea. Este o reteta cu paste, deci l-am cucerit din prima si pe junior. Se prepara usor si este foarte aromata si gustoasa. Va recomand sa incercati sa faceti sosul in casa, este bestial, va las linkul catre reteta https://luckycake.ro/retete/sos-de-rosii-pt-iarna/
Steps
1
Done
|
Spalam bine spanacul, sub jet de apa rece.Apoi il lasam la scurs. |
2
Done
|
|