Ingredients
-
Aluat briose
-
-
2 marimea M oua45-50 gr o bucata
-
230 grame faina
-
220 grame chefir
-
260 grame zahar
-
120 grame unt
-
2 grame cacao
-
6 grame praf de copt
-
o lingurita otet de mere / vin alb
-
dupa preferinta colorant rosu
-
-
Cream cheese frosting
-
-
300 grame crema de branza
-
200 grame ciocolata alba
-
150 grame unt
Briose Red Velvet
Textura acestor briose este minunata ! sunt moi, pufoase. Crema este Cream Cheese Frosting, o delicioasa crema de branza cu ciocolata alba. Se pot decora cu fructe proaspete sau aluat briose. Sunt minunate pentru o petrecere, invitatii vor fi incantati 😉
Steps
1
Done
|
PreparareToate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. |
2
Done
|
Preparare cremaPrima data topim ciocolata pe baie de aburi, apoi o lasam sa se raceasca la temparatura camerei. Untul il spumam cu mixerul cam 3-4 minute, apoi adaugam crema de branza si mixam pana devine pufoasa. Adaugam ciocolata topita, racita la ptemperatura camerei si mixam din nou. Daca crema este prea moale o punem 20 minute in frigder, apoi o mixam pana devine pufoasa. O punem in pos si putem decora briosele. Pentru a le decora am luat o briosa si am sfarmat aluatul, cu acesta am decorat celelalte briose. |
Foarte bune sunt briosele, imi place si textura si gustul. Din cate am incercat, acestea raman preferatele mele, doar ca eu prefer sa pun jumatate din cantitatea de zahar.
Ce tip/ marca de colorant ai folosit?
Mulțumesc!
Scuze ca intervin, dar mie mi se par foarte bune cele de pe lumea basmelor