Briose pufoase si delicioase, special facute pentru sarbatoarea de Pasti. Decorate cu Oua de ciocolata spre bucuria copiilor 😉
Ingrediente briose:
- 2 oua
- 200 grame unt
- 150 grame zahar
- 200 grame ciocolata
- 400 grame faina
- Un plic praf de copt
- 100 ml lapte
Crema branza cu ciocolata ornat
-
- 150 grame crema de branza
- 100 grame ciocolata alba
- 25 gr zahar pudra
- 75 gr ciocolata neagra
- 150 gr crema de branza
- 25 gr zahar pudra
Untul moale la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana se topeste zaharul apoi adaugam pa rand cate un ou si continuam sa mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, incorporam bine,alternand cu laptele, apoi ciocolata topita
Punem compozitia in formele special de briose si coacem 20 minute la 180 grade. Le soatem din cuptor si le lasam sa se racesca complet.
Intre timp pregatim crema pentru ornat. Crema de branza o mixam bine cu zaharul apoi adaugam ciocolata topita.
Pentru ornare folosim un pos special cu ajutorul caruia realizam diferite modele ( daca nu avem un pos putem orna cu un cornet din hartie de copt sau cu o punga decupata la un colt ). Decoram cu bomboane, cacao, ciocolata.