Chipsuri din cartofi , nu in baie de ulei ci coapte. Delicioase ! Nu au nevoie de prea multe cuvinte de introducere, asa ca iata reteta 🙂
Ingredinete chipsuri:
1 cartof mediu
1 lingurita ulei de masline
sare
1 cartof mediu se feliaza subtire si egal. Apoi se pun intr-un vas cu capac, se adauga 1 lingurita ulei de masline, sare, condimente si se agita pana se amesteca toate bine bine.
Se lasa asa 2 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 200 grade, pe functia ventilatie. Pe gratarul de la cuptor punem hartie cerata.
O ungem cu pensula cu putin ulei de masline,apoi asezam feliile de cartofi una langa alta fara sa se suprapuna. Dam la cuptor timp de 5-7 minute, apoi le verificam si reducem temperatura la 130-140 grade , pentru a se usca. Le mai lasam 3-4 minute, fiti cu ochii pe ele pentru a nu se arde 🙂
Se servesc cu ketchup . Enjoy !
bune decat cele din comert le prefer pe acestea!
si eu 🙂
Arata excelent! Felicitari ! 😀
Multumesc ! 🙂
Buna ideea! Merci
Buna ideea! Merci
Azi le încerc. .abia aștept. . Doar de pofta ca n.am voie..însă soțul și pitica sigur vor fi încântați! Mulțumesc mult pentru ajutor
Rezultatul a fost grozav :*