Ce faci cand fierbi prea multe paste? Salata de paste, bineinteles! Ā e un aperitiv grozav, poate fi chiar si fel pricipal. Se serveste rece, este minunata pentru un bufet suedez.
Aripioare cu lemongrass si orez O reteta inedita, cu o savoare aparte. Ma bucur ca ajung si la noi condimente si ingrediente pana acum vazute doar la televizor, cum ar...
Salata Caesar e preferata mea ! Salata Caesar contine ingrediente putine, dar are un gust desavarsit, dat de un sos bine asezonat. La aceasta salata puteti folosi pieptul de pui...
Muschiuletul de porcĀ este carnea cea mai frageda si cea mai usor de preparat. Nu are nevoie de mult timp de gatire , iar rezultatul este gustos. Iata o reteta usoara...
De obicei aceasta reteta o pregatesc cuĀ cartofiĀ noi deoarece imi place sa ii spal bine si sa ii fierb in coaja. Daca nu gasiti puteti folosi fara probleme si cartofi obisnuiti,...
Tarta FlambataĀ – o reteta traditionala de la granita dintre Franta si Germania. E un fel de aluat de pizza cu smantana si cascaval, branzeturi, ceapa si bacon sau pui cum...