Sos Marinara pentru paste Una dintre cele mai simple reteta de sos de rosii pentru paste. Desigur, reteta este de origine italiana, napoletana mai exact. Savoarea acestui sos este data...
Pui cu lamaie si smantana Este absolut delicios ! Carnea de pui rumenita , sos cremos de smantana, aroma de lamaie . Pentru acesta aveti nevoie de o tigaie/vas fonta...
Terina de pui cu ciuperci Face parte din categoria aperitivelor. Denumirea provine din franceza, si este legata de vasul in care se gateste, terrine. La inceput se folosea in special...
Placinta ciobanului sau Shepherd’s Pie Este o mancare recomfortanta, perfecta pentru sezonul rece. Originea acestei retete e englezeasca, si se prepara in general cu carne de miel, uneori cu...
Sos de ciuperci si o lasagna Uneori ne face bine sa renuntam la carne si sa alegem sa mancam doar legume si fructe. Insa acest lucru nu inseamna ca preparatele...
Pate vegetal din linte si ciuperci Gustul acestui pate e minunat ! Ciupercile cu lintea sunt o combinatie delicioasa. Va recomand sa il serviti alaturi de paine prajita , ii...
Ciorba radauteana Cine vine la masa ? avem ciorba radauteana ! Una din preferatele casei 🙂 modul de preparare este asemanator cu cel al ciorbei de burta, diferenta consta in...
Paste al forno cu sunca si ciuperci O mancare care e savurata de intreaga familie. Noi oricum iubim pastele, insa aceasta reteta e perfecta pentru acele zile obositoare , cand...
Dulceata de ardei iute Suna ciudat ? poate la inceput, apoi daca gusti , iti schimbi total opinia 😉 E o delicatese, picanta, dulce-acrisoara. Eu o servesc cu friptura, bait...