Provocarea lunii Iulie pentru Mistery box challenge : Vinete cu oua si cascaval in stil indian. Cand creativitatea intervine ies lucruri minunate 🙂 . O reteta pe care poate fara acest concurs nu as fi facut-o, asadar multumesc Maria Zambetania pentru ingredientele alese 😉 .
Ingrediente:
1 vanata mijlocie
3 oua
100 gr cascaval care se topeste usor, eu am folosit emmentaler
50 ml ulei de masline
1 lingurita condiment  Garam masala
sare, boia ardei iute ( sau dulce)
Intr-o tigaie care poate fi folosit si la cuptor punem uleiul la incins si adaugam si vinetele  cubulete si garam masala. Le lasam la prajit pana capata o culoare aurie, apoi facem 3 spatii pentru oua, dand vinetele putin la o parte. Punem ouale in tigaie cat tigaia este inca fierbinte, presaram putina sare peste toate si putina boia, apoi cascavalul taiat fasii subtiri. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se topeste cascavalul apoi servim cu o salata de rosii . Pofta buna!
deci da!!! asta da mancare 🙂