2 0
Fursecuri cu dulce de leche

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Fursecuri cu dulce de leche
250 grame faina
35 grame amidon
125 grame zahar pudra
2 galbenusuri
115 grame unt aromat
5 grame praf de copt
2 grame bicarbonat de sodiu
o lingurita extract vanilie
un praf de sare
200 grame dulce de leche
50 grame fulgi de cocos

Fursecuri cu dulce de leche

  • 1h 20 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Fursecuri cu dulce de leche

Mai sunt cunoscute si sub denumirea de Alfajores, traditionale in America de sud, au ajuns si in Europa, fiind foarte indragite. Aceste fursecuri sunt foooarte fragede, se mentin asa zile intregi. Dulcele de leche este o umplutura delicioasa, iar fulgii de cocos ii dau extra aroma.

Reteta este foarte simpla, va las linkul si pentru crema dulce de leche facuta in casa : https://luckycake.ro/retete/tort-ducesa-reteta/

Steps

1
Done

Preparare fursecuri


Toate ingredientele trebuie sa fie la temparatura camerei.
Incepem prin a mixa untul cu zaharul pudra. Adaugam galbenusurile. Mixam din nou, punem vanilia, faina si praful de copt cu bicarbonatul. Mixam aluatul, daca e nevoie mai adaugam o lingura de apa rece pentru a-l lega.
Punem aluatul la frigider, invelit in folie alimentara, pentru 60 minute.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Pe o suprafata presarata cu faina, intindem aluatul la o grosime de un jumatate de cm. Apoi il decupam, si punem fursecurile la copt, pe o tava cu hartie de copt, la cuptor pentru 10 minute.
Le scoatem si le lasam pana se recesc de tot, apoi le umplem cu dulce de leche ( gasiti reteta sus in descriere) si ii dam prin fulgi de cocos. Enjoy !

Lucky Cake

Tarta cu branza, fructe de padure si bezea
previous
Tarta cu branza, fructe de padure si bezea
Curd de portocale
next
Curd de portocale
Tarta cu branza, fructe de padure si bezea
previous
Tarta cu branza, fructe de padure si bezea
Curd de portocale
next
Curd de portocale
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments