Ingredients
-
Aluat batoane
-
-
350 grame faina
-
150 ml apa
-
un ou
-
60 ml lapte
-
65 grame zahar
-
20 grame lapte praf
-
6 grame sare
-
40 grame unt
-
5 grame drojdie uscata
-
-
Pentru uns
-
-
un galbenus
-
30 grame mac
Batoane cu mac
Cum sa nu-ti placa aceste batonae cu mac ?! Sunt gustul copilariei, sunt moi, pufoase, cu aroma intensa de unt. Si in plus i-au placut si juniorului, asadar am transmis mai departe traditia 😛
Steps
1
Done
|
Preparare aluatPentru a avea aceleasi rezultate ca si mine, trebuie sa urmati pasii exacti, si aceleasi ingrediente. In multe retete sunt intrebata daca se pot inlocui anumite ingrediente, unele se pot, insa rezultatul difera. |
2
Done
|
Ungem vasul cu putin ulei si lasam aluatul la dospit o ora. Acoperim vasul cu folie alimentara. Aluatul trebuie sa-si dubleze dimensiunea initiala. |
3
Done
|
Alina, aluatul oparit asa caldut il punem peste celelalte ingrediente ? Eu o sa-l incerc fara lapte praf. Mersi
Da, caldut 🙂
Cu ce pot inlocui laptele praf???multumesc mult
Nu se poate inlocui
Se poate inlocui zaharul cu miere? Multumesc!
da, se poate
Tocmai am facut batoane dupa aceasta reteta. Au iesit minunate! Am uitat sa pun laptele praf, dar au iesit bune si asa. Data viitoare pun neaparat si lapte praf sa vad cum ies.