Ingredients
-
O jumatate de pui
-
250 ml smantana fermentata cu 30 % grasime
-
o bucata ceapa
-
300 ml apa
-
2 linguri ulei
-
1 lingurita pasta ardei
-
dupa gust sare de lamaie
-
1/2 lingurita boia
-
25 grame faina
Papricas de pui cu smantana
Reteta este veche, am crescut cu astfel de mancaruri, traditionale in zona noastra. Si cu o denumire specifica, Papricasul de pui este simplu de facut, cu ingrediente putine insa foarte gustos. Va las reteta sa o incercati.
Se poate servi cu galuste de faina, va las linkul cu reteta https://luckycake.ro/retete/papricas-de-vitel-cu-galuste-din-faina-nokedli/
Steps
1
Done
|
Preparare papricasEu folosesc pui de tara, care necesta mai multa fierbere, insa si gustul este pe masura. Folosesc aprox 750- 800 gr carne de pui. Le portionez toate, pieptul de pui il tai cubulete. Intr-un vas ( de preferat cu fund dublu) punem uleiul si ceapa taiata marunt. |