0 0
Salata de pastai cu maioneza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 grame fasole pastai
1 bucata galbenus
1 catel usturoi
1 lingurita mustar
175 ml ulei
dupa gust sare/piper
o lingurita patrunjel proaspat tocat

Salata de pastai cu maioneza

  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Share

Salata de pastai cu maioneza

Retetele mostenite sunt cele care le transmit mai departe cu mare drag. E una dintre acele mancaruri care se fac repede si e atat de buna….Fiind tare indragita la noi in familie, am vrut sa o impart cu voi.

Steps

1
Done

Preparare salata de pastai

Cateva sfaturi inainte de a incepe:

Folositi fasole pastai cruda, proaspata, atentie sa nu fie atoasa.
Ouale pentru maioneza sa fie proaspete si daca se poate de casa e si mai bine.
Salata se pastreaza la rece si se serveste rece.

Prima data curatam pastaile de capete, apoi le rupem in 2 sau 3 si le punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce sunt fierte ( aprix 20-25 minute) le punem la scurs si le lasam sa se raceasca la temperatura camerei.
Intre timp facem maioneza.
Galbenusul il amestecam cu mustarul. Incet, in fir subtire turnam uleiul si amestecam continuu pana am adaugat tot uleiul.
Usturoiul il razuim fin, pastaile le tocam marunt, fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie. Adaugam maioneza, sare, piper si la final amestecam. Presaram patrunjelul tocat si dam la rece o ora. Apoi se poate servi. Enjoy !

Lucky Cake

previous
Inghetata rapida cu mango
Entremet Summer Vibes
next
Entremet Summer Vibes
previous
Inghetata rapida cu mango
Entremet Summer Vibes
next
Entremet Summer Vibes
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here