0 0
Ciuperci umplute cu pui,ardei si branza Cedar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ciuperci umplute cu pui,ardei si branza Cedar

Distribuie

Aceasta reteta am pregatit-o pentru masa de revelion dar se poate pragati cu orice ocazie sau chiar fara nici una ­čÖé deoarece aceste ciuperci umplute sunt foarte bune.

Ingrediente:

8 ciuperci Champignon mari

100 gr piept pui

pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.

sare , piper

2 bucati ansoa din conserva

100 grame branza Cedar rasa

Patrunjel tocat

Incepem prin a spala bine si repede  ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3  minute, apoi  ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete.Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.

Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).Enjoy!

 

 

(Visited 478 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioar─â
Crostini cu bacon rosii si mozzarella
strudel cu mere si sos de vanilie
urm─âtoare
Strudel cu mere si sos de vanilie
anterioar─â
Crostini cu bacon rosii si mozzarella
strudel cu mere si sos de vanilie
urm─âtoare
Strudel cu mere si sos de vanilie

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre