0 0
Ciuperci umplute cu pui,ardei si branza Cedar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ciuperci umplute cu pui,ardei si branza Cedar

Share

Aceasta reteta am pregatit-o pentru masa de revelion dar se poate pragati cu orice ocazie sau chiar fara nici una šŸ™‚ deoarece aceste ciuperci umplute sunt foarte bune.

Ingrediente:

8 ciuperci Champignon mari

100 gr piept pui

pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.

sare , piper

2 bucati ansoa din conserva

100 grame branza Cedar rasa

Patrunjel tocat

Incepem prin a spala bine si repede Ā ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 Ā minute, apoi Ā ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete.Lasam pe focĀ pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.

Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).Enjoy!

 

 

Lucky Cake

previous
Crostini cu bacon rosii si mozzarella
strudel cu mere si sos de vanilie
next
Strudel cu mere si sos de vanilie
previous
Crostini cu bacon rosii si mozzarella
strudel cu mere si sos de vanilie
next
Strudel cu mere si sos de vanilie
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments