Ingredients
-
3 jumatati de piept de pui
-
o legatura de sparanghel
-
cateva buchetele broccoli
-
50 ml sos soia
-
2 catei usturoi
-
o jumatate lamaie - zeama de lamaie
-
dupa gust sare/piper
-
2 linguri ulei de masline
-
3 linguri miere
-
1/2 lingurita mix ierburi italienesti
-
1 lingurita (optional) dulceata de ardei iute
Piept de pui cu lamaie si sparanghel
Imi place aceasta reteta deoarece se face foooarte usor, se poate adapta cantitatea la cate persoane ai la masa, iar gustul este unul minunat ! Carnea de pui ramane frageda si suculenta, aromata, noi am servit langa orez cu sofran.
Steps
1
Done
|
Prima data facem marinada pentru pieptul de pui. Punem intr-un vas mic 1 lingura miere, 1 lingura sos soia si dulceata de ardei iute( daca nu avem, putem folosi fulgi de chilli) . O lasam la o parte, o vom folosi spre final. |