0 0
Banana Bread sau chec cu banane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
115 grame unt
2 buc medii oua
200 grame faina
15 grame amidon
100 grame zahar brun
150 grame zahar
2 bucati medii banane
125 grame iaurt cremos
6 grame bicarbonat de sodiu
un praf de sare
50 grame nuca
50 grame picuri de ciocolata
5 ml extract vanilie
5 ml rom

Banana Bread sau chec cu banane

  • 1h 15 minute
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Banana Bread sau chec cu banane

Numele acestui chec e mai popular in engleza , adica “banana bread” si se traduce usor in chec cu banane. Ceea ce imi place foarte mult la acesta, e aroma lui data de banane cat si faptul ca iese moale si umed. Nu sunt fan chec uscat, asa ca acesta e exact pe gustul meu. Am adaugat nuca si picuri de ciocolata pentru un gust mai intens.

 

Steps

1
Done

Preparare Banana Bread

Reteta video o gasiti accesand linkul
Untul trebuie sa fie moale la temperatura camerei. Bananele bine coapte, adica coaja sa fie innegrita pe alocuri, nu va speriati sunt foarte bune, mult mai dulci si mai aromate.
Incepem prin a mixa untul cu zaharul. Cand s-a spumat adaugam cate un ou pe rand, mixand usor doar pana la incorporare. Adaugam un praf de sare, extractul de vanilie, romul, iaurtul si bananele bine pisate. Mixam din nou, apoi la final faina amestecata cu bicarbonatul si amidonul. Mixam usor pana devine un aluat omogen. La final punem nuca si picurii de ciocolata.
Preincalzim cuptorul la 175 grade. Turnam aluatul intr-o forma de chec ( 30 cm lungime), tapetata cu hartie de copt.
Coacem timp de o ora, apoi verificam cu o scobitoare. Lasam sa se raceasca de tot. Apoi se poate servi ;)

Lucky Cake

Piept de pui umplut cu sunca si cascaval
previous
Piept de pui umplut cu sunca si cascaval
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
next
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
Piept de pui umplut cu sunca si cascaval
previous
Piept de pui umplut cu sunca si cascaval
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
next
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
Subscribe
Notificare despre
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Madalina

Deci e absolut delicios

Jurca loredana

Amidonul Cu ce il pot inlocui?

Simona Mladin

E minunat ! A devenit favoritul familiei . Pacat ca nu pot pune o poza , sa vedeti ce bine arata .

Andrada

Se simte prea mult amidonul? Sau este doar pentru că nu îmi place..

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here