Ingredients
-
6 buc cotlet de porc cu os
-
150 ml cidru
-
2 buc mere
-
2 buc ceapa
-
1 caciulie usturoi
-
100 gr carnaciori picanti
-
50 ml ulei de masline
-
dupa gust sare/piper
-
1/2 buc broccoli
Cotlet la tava cu mere in sos de cidru
Din ciclul “porcul e cea mai buna leguma” , va invit sa incercati aceasta reteta 😉 . E diferita la gust si textura fata de clasica reteta de cotlet la tava. Carnea de porc in combinatie cu cidru si mere este o delicatese.
Steps
1
Done
|
PreparareCarnea trebuie sa fie deja portionata daca este cu os, puteti ruga macelarul sa o portioneze. Taiem caciulia de usturoi in jumatate, fara sa o curatam de coaja. Ceapa la fel in sferturi. Merele le curatam de coaja si le taiem in felii mai groase. |
Se poate inlocui cidrul cu suc de mere? Fac pentru copil si nu stiu cat de puternic este cidrul.