Ingredients
-
1 kg fasole verde
-
250 gr rosii
-
1 buc ceapa rosie
-
3 catei usturoi
-
50 ml ulei
-
1 lingura cu varf patrunjel proaspat tocat
-
dupa gust sare/piper
Fasole verde cu rosii si usturoi
Aceasta mancare o stiu de cand eram copil . Bunica mea le numea pastai aite. Si ce bune mai erau 🙂 In fiecare vara le pregatesc cu drag !
Steps
1
Done
|
PreparareFasolea verde o spalam si o curatam. Intr-o cratita punem uleiul la incins. Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit. Adaugam putina sare. Cand s-a inmuiat adaugam fasolea verde, rosiile , sare si piper. Lasam sa fiarba , pana se reduce sosul si fasolea e patrunsa. Adaugam usturoiul razuit. Din acest moment o mai las 5 minute la foc mic. Cand e gata sting focul si presar patrunjel verde taiat marunt . Servim cu paine proaspata. Enjoy ! |