Ingredients
-
3 oua
-
1 buc - 100 gr banane
-
100 gr faina
-
100 gr zahar
-
Ganache ciocolata
-
200 ml smantana pt frisca
-
100 gr ciocolata cu lapte 100 gr ciocolata neagra ciocolata
-
1 lingurita cafea solubila
Rulada cu banane, ganache de ciocolata si cafea
Cine vine la o feliuta ? Rulada are un gust subtil de banana care se imbina perfect cu ciocolata ! ce combinatie grozava 🙂
Steps
1
Done
|
Mai intai pregatim ganache-ul : punem smantana pentru frisca la foc mediu. O luam de pe foc chiar inainte de a atinge punctul de fierbere. Punem ciocolata peste smantana si lingura de cafea solubila. Lasam 1 minut apoi amestecam cu telul pana toata ciocolata este topita. Amestecul il dam la rece peste noapte , sau minim 4-5 ore. |
2
Done
|
Pentru inceput punem ouale intregi in vasul mixerului. Punem si zaharul si le batem pana isi tripleaza volumul. Nu scurtati timpul de mixare, de acesta depinde reusita blatului. Intre timp pasam banana cu o furculita pana devine precum o crema. Adaugam banana si faina cernuta peste amestecul de oua. Amestecam de jos in sus cu o spatula , avand grija sa nu piarda din volum. |
3
Done
|
Luam tava de copt a cuptorului , o tapetam cu hartie de copt si intindem aluatul. O dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 10-12 minute. O scoatem si o rulam cu hartia de copt . O lasam pana se raceste complet. Intre timp scoatem crema de ciocolata de la frigider. O mixam pana devine cremoasa . Pastram putina crema pentru decor. Apoi o intindem pe foaia de rulada si rulam usor. Deasupra taiem o fasie lata de 2cm de hartie de copt o punem peste rulada, apoi pudram cu cacao. Luam hartia si decoram cu crema ramasa. Dam la rece pana servim. Enjoy ! |