0 0
Potato skin / Coji de cartofi umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Potato skin / Coji de cartofi umplute

Distribuie

Acum ca au trecut Sarbatorile Pascale , eu am ramas cu friptura, oua, si alte bunatati. Nu vreau sa le arunc, sa fac risipa, asa cao parte o impart, iar ce ramane transform in cartofi umpluti 🙂 .

Asa si cu acesti cartofi umpluti , umplutura poate varia in functie de preferinte, eu am folosit friptura ramasa , ciuperci si cascaval.

Ingrediente :

4 cartofi noi mari

friptura porc/vita/pui

4 ciuperci

200 gr cascaval

Cartofii i-am spalat bine , fara a curata coaja. I-am pus la fiert in apa cu sare pana cand a intrat furculita usor in ei. Ii lasam la racit. Ciupercile le feliem si le calim in putin ulei de masline condimentam cu sare piper si cimbru.Apoi luam cartofii, ii taiem  in 2 si cu o lingura scobim mijlocul. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie cerata. Stopim cartofii cu putin ulei de masline, sare , piper apoi ii dam la cuptor 10 minute. Punem si  carnea taiata fasii, ciupercile,miezul de cartof,  iar deasupra razuim cascavalul. Dam la cuptor la 180 grade pana cascavalul se topeste si cartofii devin usor aurii. Enjoy !

(Visited 311 times, 1 visits today)

Lucky Cake

prajitura sumegi
anterioară
Prajitura Sumegi
Pizza reteta de baza
următoare
Pizza reteta de baza
prajitura sumegi
anterioară
Prajitura Sumegi
Pizza reteta de baza
următoare
Pizza reteta de baza

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre