Ingredients
-
1 buc ciabatta
-
2 buc ceapa verde
-
70 gr unttopit
-
100 gr mozzarella
-
70 gr ceddar
-
3 buc rosii uscate
-
un praf sare
Ciabatta umpluta cu mozzarella
Una dintre cele mai usoare si apetisante retete incercate de mine , ce poate fi servita in oricare moment al zilei. Pentru prima data avem si reteta video, sper sa va placa 😉
Steps
1
Done
|
Ciabatta o taiem pe latime si lungime, formand astfel mici cubulete. Ceapa o taiem rondele , adaugam untul topit. Taiem felii cascavalul si mozzarella. La fel procedam si cu rosiile. Umplem ciabatta cu mozarella, ceddar, ceapa verde si rosiile . Impachetam in folie de aluminiu. O dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Apoi dam la o parte folia si mai lasam 10-15 minute la 190 grade pana cascavalul e topit . Servim calda . Enjoy ! |