Ingredients
-
Aluat
-
210 g faina
-
180 g zahar
-
5 g praf de copt
-
un praf de sare
-
35 g cacao
-
6 linguri ulei
-
1 lingurita extract vanilie
-
230 ml apa
-
Sosul de ciocolata
-
30 g cacao
-
175 ml apa
-
150 g margarinagrasime vegetala
-
2 linguri cu vf zahar
Prajitura tavalita de post, imbracata in nuca, una dintre preferatele mele. Nici nu ai zice ca e de post, nu are oua, unt sau lapte. Cu siguranta va va incanta papilele gustative 🙂
(tava 20/20 cm)
Steps
1
Done
|
Aluat |
2
Done
|
Sosul de ciocolataPunem toate ingredintele la topit intr-o cratita mica si amestecam pana margarina s-a topit de tot si da un clocot. Il dam la o parte. |
Vreau sa fac prajitura asta dar nu am nuca.. 🙂 Pot să pun bucățile pe un grătar și să torn sosul peste, ca o glazura? Se întărește? Multumesc!
Nu se intareste precum o glazura, deoarece se imbiba in prajitura, eventual pui cocos sau migdale macinate.
Poti folosi nuca de cocos
desigur 🙂
Ohhh a venit reteta asta chiar la țanc. Azi vine tatal meu si nici nu stiam ce sa fac dulce???? super
E super simpla si gustoasa, sa aveti pofta 🙂
Arata minunat!
La ce temperatură băgăm la cuptor si ce dimensiuni are tava folosita?
Multumesc!
multumesc Cristina, toate aceste informatii sunt trecute in reteta 🙂 tava de 20/20 cm, temperatura de 180 grade
Acuma am facut-o e delicioasa,nu am avut nuca și am făcut cu nuca de cocos