Salata cu ton si fasole
O salata minunata, usor si repede de pregatit: salata cu ton si fasole.Daca renuntam la parmezan(e gustoasa si fara)e ideala si in post.
Ingrediente:
o conserva fasole rosie
2 rosii
o mana de masline negre/natur
2 conserve ton in ulei de masline
2 felii de paine
porumb
salata verde
cimbru, busuioc, sare, piper
ulei de masline
cateva fire de arpagic sau o ceapa verde
o bucata parmezan
Preparare:
Feliile de paine le taiem cubulete, le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu ulei de masline, cimbru si oregano si le dam la cuptor pana se rumenesc putin(5-10 minute,depinde de cuptor).
Intre timp spalam fasolea din conserva, taiem rosiile bucatele, apoi intr-un bol de salata le amestecam impreuna cu maslinele si tonul cu tot cu uleiul din conserva si restul ingredientelor. Condimentam cu sare si piper,la final adaugam crutoane din paine si amestecam usor.Deasupra presaram arpagicul tocat marunt si parmezanul razuit.
Salata noastra e gata,pofta buna!