Iepure la cuptor cu chorizo si ciuperci
Am gatit iepurele in diverse feluri , toate au fost foarte bune dar parca aceasta e cea mai gustoasa. Asa ca va recomand sa incercati aceasta reteta.
Ingrediente:
un iepure taiat bucati
o ceapa rosie mare
2 catei usturoi
6 ciuperci
10 rosii cherry
2 frunze dafin 2 batoane scortisoara
150 grame chorizo( sau un alt fel de carnat dar sa fie cu boia)
150 ml vin alb
sare , piper
ulei de masline
Taiem ceapa rondele subtiri , usturoiul il feliem , curatam si feliem ciupercile , taiem in doua rosiile cherry si apoi feliem si chorizo-ul. Le punem intr-o tava incapatoare adugam frunzele de dafin si batoanele de scortisoara si iepurele . Asezonam cu sare si piper , turnam uleiul de masline si vinul apoi amestecam bine toate ingredientele.
Le introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora si jumatate sau pana cand se rumenesc frumos.