0 0
Supa de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1/2 bucata pui
5 buc morcovi
2 buc patrunjel radacina
150 gr telina radacina
1 buc ceapa
1 buc pastarnac
3-4 tije patrunjel frunze
2 tije telina frunze
1 tija cimbru
dupa gust sare/piper
1/2 pachet taietei

Supa de pui

  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Supa de pui

Simpla supa de pui, poate aduna toata familia la masa in timp record. Cu siguranta era si inca este supa de ” duminica” in multe familii. Reteta mea , poate e la fel cu a voastra, insa vreau sa va dezvalui cateva trucuri pentru a iesi mereu limpede si gustoasa 🙂

Steps

1
Done

Preparare supa de pui

Prima data transam jumatatea de pui in bucati. Incercati sa cumparati pui de casa, daca nu gasiti , exista in magazine pui crescut lent, hranit cu cereale, nu arata atat de aspectuos , insa gustul e mult mai bun. Puiul il curatam bine, apoi il punem intr-o oala incapatoare. Adaugam 3 litri de apa. Punem supa la foc , foc mare pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, reducem focul . Trebuie sa fiarba incet de tot , pentru a avea o supa clara. De asemena, cu o spumiera adaunam toata spuma care s-a ridicat la suprafata.
Curatam si spalam toate legumele. Exceptand ceapa ( o punem intrega in supa) restul le taiem in bucati mari. Condimentam supa cu sare si piper. Adaugam legumele taiate, Frunzele le legam cu ata de bucatarie si le punem si pe ele in supa. Nu adaug vegeta, sau vreun alt potentiator de gust. Daca supa are destule legume proaspete nu are nevoie.
Continuam sa fierbem supa la foc mic, pentru 2 ore. Gustam sa vedem daca are sare destula. La final , dupa cele 2 ore carnea si legumele vor fi fierte , iar supa va fi delicioasa.
Scoatem ceapa si frunzele legate, eu o arunc, insa daca va place o puteti servi. Scoatem si carnea si jumatate din legume. La noi carnea se mananca atunci, proaspat fiarta cu legume. Supa se poate strecura, eu nu o strecor , deoarece ne place cu taietei si legume.
Taietei ii fierb separat in apa cu sare , apoi ii limpezesc cu un jet de apa rece. Ii adaug ulterior. La final adaug extra patrunjel proaspat tocat. Se serveste fierbinte !

Lucky Cake

salam de biscuiti
previous
Salam de biscuiti
Fursecuri din albus si cocos
next
Fursecuri din albus si cocos
salam de biscuiti
previous
Salam de biscuiti
Fursecuri din albus si cocos
next
Fursecuri din albus si cocos
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Deea

Jalnic… Zarzavatul legat cu ață, 5 morcovi la o supă, 2ore de fiert, probabil e piftie! Totuși în imagine zarzavatul e deasupra! Poftă bună!