0 0

Ciorba radauteana

  • 1 h 20 min
  • Mediu
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Cine vine la masa ? avem ciorba radauteana ! Una din preferatele casei ­čÖé modul de preparare este asemanator cu cel al ┬áciorbei de burta, ┬ádiferenta consta in carnea folosita. Ciorba radauteana este facuta cu carne de pui .

(Visited 2,575 times, 1 visits today)

Ingrediente

1 buc piept de pui cu os
3 buc mari morcovi
1 buc pastarnac
2 buc patrunjel radacina
1/4 buc telina radacina
500 ml smantana
2 buc galbenus de ou
25 gr faina
2- 3 catei usturoi
dupa gust sare/piper
1 buc frunza de dafin
50 ml ulei

Pasi

1
Gata

Preparare ciorba radauteana

Pentru a da culoare supei, pastrez un jumatate de morcov, pe care la final il voi razui, cali in putin ulei si il voi adauga la ciorba. Usturoiul il vom adauga tot a final.
Asadar, restul legumelor le curatam si le taiem in bucati mari. Le punem la fiert in apa (4 l) . Adaugam sare si piper, frunza de dafin. Acum punem carnea la fiert alaturi de legume. Le lasam la fiert pana sunt patrunse.
Scoatem carnea si legumele din supa. Carnea o rupem bucatele si o punem din nou in ciorba. Mie imi place ca jumatate din legume sa le pun in mixerul vertical si sa le fac pasta ( optional ). Le adaug la ciorba. Aducem din nou ciorba in punctul de fierbere, punem usturoiul razuit. Calim morcovul razuit in ulei si il adaugam si acesta.
Smantana o amestecam cu faina si galbenusurile cu ajutorul unui tel. Aadaugam 2 polonice cu supa peste smantantana si o temperam. Adaugam smantana peste ciorba si oprim focul. O gustam, adaugam sare si piper, daca dorim sa o acrim, folosim zeama de lamaie, sau otet de mere/de vin alb, la final adaugam verdeata (patrunjel, leustean) . Servim cu ardei iute ;) Enjoy !

Ciorba radauteana

Distribuie pe reteaua ta preferata:

Sau poti numai sa copiezi si trimiti acest link
Tort Oreo dream
anterior
Tort Oreo Dream
urmator
Turta dulce umpluta

Lasa-ne un mesaj

Fii primul!

Notificare despre
avatar
wpDiscuz