0 0
Ciorba radauteana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 buc piept de pui cu os
3 buc mari morcovi
1 buc pastarnac
2 buc patrunjel radacina
1/4 buc telina radacina
500 ml smantana
2 buc galbenus de ou
25 gr faina
2- 3 catei usturoi
dupa gust sare/piper
1 buc frunza de dafin
50 ml ulei

Ciorba radauteana

  • 1 h 20 min
  • Medium

Ingredients

Share

Ciorba radauteana

Cine vine la masa ? avem ciorba radauteana ! Una din preferatele casei 🙂 modul de preparare este asemanator cu cel al  ciorbei de burta,  diferenta consta in carnea folosita. Ciorba radauteana este facuta cu carne de pui .

Steps

1
Done

Preparare ciorba radauteana

Pentru a da culoare supei, pastrez un jumatate de morcov, pe care la final il voi razui, cali in putin ulei si il voi adauga la ciorba. Usturoiul il vom adauga tot a final.
Asadar, restul legumelor le curatam si le taiem in bucati mari. Le punem la fiert in apa (4 l) . Adaugam sare si piper, frunza de dafin. Acum punem carnea la fiert alaturi de legume. Le lasam la fiert pana sunt patrunse.
Scoatem carnea si legumele din supa. Carnea o rupem bucatele si o punem din nou in ciorba. Mie imi place ca jumatate din legume sa le pun in mixerul vertical si sa le fac pasta ( optional ). Le adaug la ciorba. Aducem din nou ciorba in punctul de fierbere, punem usturoiul razuit. Calim morcovul razuit in ulei si il adaugam si acesta.
Smantana o amestecam cu faina si galbenusurile cu ajutorul unui tel. Aadaugam 2 polonice cu supa peste smantantana si o temperam. Adaugam smantana peste ciorba si oprim focul. O gustam, adaugam sare si piper, daca dorim sa o acrim, folosim zeama de lamaie, sau otet de mere/de vin alb, la final adaugam verdeata (patrunjel, leustean) . Servim cu ardei iute ;) Enjoy !

Lucky Cake

Tort Oreo dream
previous
Tort Oreo Dream
next
Turta dulce umpluta
Tort Oreo dream
previous
Tort Oreo Dream
next
Turta dulce umpluta
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments