0 0
Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline

Share

Una dintre retetele noastre preferate, una foarte rapida si buna buna 😉 . Pastele acestea sunt cele mai bune vara, cand ai toate legumele proaspete si gustoase.

Ingrediente si preparare :

Paste cu ardei ( sau simple) 250 gr

  • un catel de usturoi razuit calit impreuna cu
  • 2 fileuri de ansoa in
  • 3 linguri ulei de masline , apoi adaugam
  • 2 rosii  mari decojite  taiate cuburi ,
  • busuioc ,
  • masline si
  • 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper.

Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cat palma de lungi ) i-am calit cu o lingura de ulei masline pana au devenit aurii apoi i-am scos pe o farfurie. Cand pastele sunt fierte le punem peste sos, adaugam dovleceii, amestecam si punem in farfurii , la final adaugam parmezan . Gata in 20 minute !

Lucky Cake

previous
Supa de peste si legume
next
Pastai cu rosii la borcan
previous
Supa de peste si legume
next
Pastai cu rosii la borcan
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments