Ingredients
-
5 kg Spata de porc
-
4 buc ceapa rosie
-
3 buc mere
-
2 linguri sare
-
1 lingurita seminte fenicul
-
1 lingurita seminte coriandru
-
1/2 lingurita piper
-
Varza rosie calita
-
700 gr varza rosie
-
2 buc mere
-
50 grame stafide
-
100 ml vin rosu
-
30 ml otet balsamic
-
dupa gust sare/piper
-
200- 300 ml apa
-
50 grame zahar
-
30 grame unt
Spata de porc gatita lent la cuptor
Va recomand sa pregatiti acest preparat pentru o masa mare in familie, munca voastra va fi usoara, cuptorul face treaba in locul vostru. Noi am servit-o cu varza rosie gatita si orez , simplu si bun .
Steps
1
Done
|
Preparare spata de porcCel mai important e sa alegem o carne proaspata, de preferat de la producatori locali. Apoi sa preincalzim coptorul la 200 grade. |
2
Done
|
Varza rosie calitaAcum carnea este gata, se poate servi. Noi am ales ca si garnitura orez si varza rosie . |