Ingredients
-
8 buc medii ciuperci
-
2 buc medii morcovi rasi marunt
-
800 ml rosii decojite la conserva
-
1 buc ceapa rosie
-
2 catei usturoi
-
1 buc frunza de dafin
-
1/3 lingurita oregano
-
dupa gust sare/piper
-
1 buc mare vinete
-
100 ml ulei de masline
-
1/2 cana pesmet
-
2-3 buc frunze busuioc
-
1 pachet foi lasagna
Sos de ciuperci si o lasagna
Uneori ne face bine sa renuntam la carne si sa alegem sa mancam doar legume si fructe. Insa acest lucru nu inseamna ca preparatele sunt fara gust. Acest sos de ciuperci este atat de bun incat il folosim pentru paste, lasagna, orez. Si juniorul , care nu e fan ciuperci, il mananca fara sa respire 😉
Steps
1
Done
|
Sos de ciuperciEu am facut aceasta lasagna cu sos de ciuperci si vinete la gratar. Nu e necesar/obligatoriu sa adaugati si vinetele. Noua ne plac foarte mult si ii da o aroma deosebita. |
2
Done
|
Asamblare lasagnaAcum ca sosul nostru este gata, il gustam. Daca e nevoie de sare / piper mai adaugam dupa gust. Vom unge tava cu putin ulei, apoi punem un strat foarte subtire de sos. Urmeaza un rand de foi de lasagna, apoi sos/vinete si iar putin sos. Continuam la fel, eu am avut 3 straturi de foi lasagna, acoprite la final cu sos. |