O rulada atat de delicioasa de mult nu am mai mancat. Si super usor de facut . Intra in categoria sub 30 minute. Zmeura e fructul meu preferat in aceasta perioada a anului. Blatul este din bezea , e moale si pufos , o bunatate !
Ingrediente:
Bezea
3 albusuri
150 gr zahar
1 lingurita zeama lamaie
Crema de ciocolata alba :
100 gr ciocolata alba
150 gr crema de branza
4 linguri jeleu coacaze
100 gr zmeura
fulgi de migdale 25 grame
zahar pudra
Albusurile la temperatura camerei , le batem pana se umfla usor , apoi adaugam zaharul , lingura cu lingura. Mixam pana devin tepene si lucioase , iar zaharul e dizolvat complet. Pe o tava mare punem hartia cerata, apoi intindem bezeaua in forma dreptunghiulara cu grosimea de 1 cm. O dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15 minute, nu o lasam mai mult deoarece se usuca si nu o mai putem rula . Intre timp pregatim crema: ciocolata o topim, apoi o amestecam cu crema de branza.Prajim usor fulgii de migdale. Taiem o bucata de hartie de copt mai mare decat rulada, presaram peste ea migdalele si zahar pudra. Cand rulada este gata o scoatem din cuptor si o lasam 1 minut sa se raceasca, nu mai mult. Apoi o rasturnam cu grija peste zaharul pudra si migdale. Peste foaia de bezea punem jeleul de coacaze, il intindem cu grija, apoi crema, iar la final zmeura.
Acum rulam cu grija rulada, folosindu-ne de hartia de copt . O lasam sa se raceasca, eu am lasat-o la frigider 2 ore , cat sa se intareasca usor crema. Servim rece. Enjoy !
Uaaa arata super si foarte buna
Da, e delicioasa 🙂
Cu adevarat sint un fan la programul acesta si sint foarte bucuroasa pentru voi si postarile care le trimiteti la noi va doresc mult supces pe viitor