Bomboane Raffaello – Sunt micute , albe , dragalase 😀 , gustoase si usor de facut ( parte cu caloriile nu o socotim, ca doar, noi gustam doar una 😉 ). Pe ai mei nu i-am putut opri din gustat .
Ingrediente( pt 20 bomboane):
200 gr lapte condensat ( o jumatate cutie)
150-170 gr fulgi de cocos
o mana migdale intregi
50 gr napolitane simple
Pt decor
150 gr ciocolata alba
100 gr fulgi cocos
Sa incepem: Fulgii de cocos ii macinam, cu o rasnita de cafea si ii adaugam peste laptele condensat. Incepem cu 140 gr fulgi de cocos si daca nu ajungem la consistenta dorita , mai adaugam si restul pana la 170 grame, la final adaugam migdalele taiate grosier. Amestecul trebuie sa fie destul de tare incat sa putem forma bilutele, pe care le tavalim apoi prin napolitanele zdrobite.Le dam la congelator pana topim ciocolata alba pe baie de aburi. Apoi le scoatem din congelator , le dam prin ciocolata alba si apoi prin fulgii de cocos. Bomboanele le dam la rece 15 minute, apoi se pot tine la temperatura camerei . Enjoy!